zondag 15 maart 2009

LENTE ONTBIJT
Op dinsdag 24 maart zouden we graag ontbijten in de klas. Dan moet jullie kleuter die ochtend thuis niet ontbijten. Gelieve wel beleg mee te geven in de boekentas.
Op maandag zouden we dan brood bakken en eieren koken in de klas. Wie heeft er een broodbakmachine en een snijmachine dat we mogen lenen?
 
Bedankt An
 
 
Op dinsdag 2 april zouden we graag naar het bos gaan voor een lentewandeling en een picknick, dan eten we de boterhammen op in het bos. Wie kan er die dag rijden?
 
Alvast bedankt An
KUIKENTJES TER ADOPTIE
 
Ik ben vandaag een broeikas in de klas gaan zetten om eitjes uit te broeden. Dit kunnen we pas na de vakantie doen omwille van de broedtijd (als we het nu zouden doen komen ze uit in de vakantie). Stel dat het ons lukt om de eitjes uit te broeden, wie wil dan kuikentjes adopteren?
Donderdag gaan we naar een schapenkwekerij in Tielt-Winge. We gaan er pasgeboren lammetjes zien en Eli gaat speciaal voor ons ter plekke een schaap scheren. Met wat geluk worden er op dat moment zelf lammetjes geboren.
Wie kan er donderdag rijden? Laat je me even iets weten aub?
 
Groetjes An
OPROEP VOOR LEGE EIERKARTONS
 
Sigrid, de mama van Emily komt in ons klasje knutselen en heeft hiervoor eierkartons nodig. Gelieve deze mee te brengen tegen dinsdag.
 
Alvast bedankt,
An