maandag 19 april 2010

Welkom Lars in ons klasje. Leuk om er een vriendje bij te hebben.
Deze week is Mireille afwezig waardoor ons klasje wat groter is. We vangen 10 kindjes van Mireille op tot aan de voormiddag speeltijd.
Quinten bracht vandaag een auto mee, die van kleur veranderde naargelang de temperatuur. De kleuters vonden het enorm spannend welke kleur het zou worden. Dus gingen we in de namiddag aan de slag met rode, gele en blauwe verf. We experimenteerden met deze kleuren om dan weer nieuwe kleuren te maken.
blauw + geel = groen
rood + geel = oranje
blauw + rood = paars
rood + blauw + geel = bruin
We speelden ook spelletjes i.v.m. de kleuren.
We tekenden allemaal voor Linde, ze was tijdens de vakantie jarig. Morgen komt Elke met ons sandwiches beleggen en daarna is het smullen. Bedankt Elke. De kleuters moeten morgen dus geen boterhammen meebrengen.
Ik bezorg de mensen waar we op bezoek mochten gaan tijdens ons project steeds een projectkrantje. Zo ook de mensen van 'het ollemanshoekje". Vandaag kregen we een kaartje van hen (hangt op het magneetbord). Dit schreven Dany en Martine:
Beste vriendjes,
Van harte dank voor die mooie "kampkrant van de boerderij". Prachtig! Heel lief om die naar ons op te sturen. Dit zullen wij blijven koesteren! Dikke knuffels voor iedereen!!!
We vonden het heel fijn om zo'n leuk kaartje te ontvangen.