donderdag 7 april 2011

Vliegers/ Vertelboot

Dinsdag bracht Luciano een vliegtuigje mee dat Dessa had gevouwen in de opvang. Hij legde ons uit hoe je dat moet doen.Natuurlijk wilden we allemaal wel zo'n een vliegertje... We zochten op de computer en vonden verschillende modelletjes! Aan de slag dan maar.Eerst ons papier mooi versieren... En dan vouwen maar!Helmer vouwde zijn vliegtuigje bijna helemaal alleen!KNAP!!
Ook Tibo en Liam waren fier op hun vlieger!


VERTELBOOT,de blauwe schavuit.

vandaag legde de vertelboot aan in onze school.De kapitein kwam ons persoonlijk in de klas halen om met hem mee te gaan naar z'n boot...
We gingen samen op zoek.Wie heeft de boot al gezien?Is het langs daar?Komaan we gaan eens kijken... Jaaaaaaa! Hier is hij!! Wauw,wat een mooie boot zeg!! En de loopbrug ligt al klaar voor ons. We mochten allemaal instappen.Wel een beetje spannend hoor! Maar we waren héél nieuwsgierig en stapten zonder aarzelen aan boord. Toen we binnen waren zagen we dat er bankjes in de boot waren.Er was plaats genoeg voor iedereen Toen deed de kapitein het licht uit,want de voorstelling ging beginnen... Het was een héél mooi verhaal over een beer die drie eieren vond en er voor wilde zorgen... Toen de eieren uitkwamen dachten de eendjes natuurlijk dat de beer hun mama was... Hij leerde ze zwemmen,eten zoeken en...Vliegen! Het was een superleuke ervaring!


MEDEDELING

De lijst voor het verzorgen van de diertjes is helemaal ingevuld!

Bedankt aan de ouders die die taak op zich willen nemen!