donderdag 12 januari 2012

Gisteren maakten alle vriendjes van de klas een tekening voor Liam met een boodschap erbij. Deze stopten we in een enveloppe met het adres erop. Er waren kinderen die zeiden: "ik wil ook een tekening krijgen". Vandaag maakten we allemaal een tekening voor een vriendje in de klas. Dat was leuk zeg dat iedereen een tekening van een vriendeje kreeg. We gingen naar het postkantoor, hier kochten we een postzegel. De brief gaat met het vliegtuig naar Frankrijk. Veel leesplezier Liam.

Zorn en Kahn brachten een bellenblaas mee, maar die was leeg. We probeerden of we zelf sop konden maken. We deden dit met dreft en water, het gaat wel, maar iets minder goed. We hebben vandaag weer veel bellen geblazen.

Sari bracht een paraplu mee, ze wist te vertellen dat dat voor de regen is. We hebben de paraplu eens uitgetest. We goten er een beker water over en inderdaad Sari bleef droog. gelukkig maar.

Vincent en Stien brachten instrumenten mee en iedereen maakte prachtige muziek in de klas. We zongen ook nog onze liedjes en deden wat bewegingsliedjes.

Stien belde naar de muziekwinkel met de vraag of we eens mogen gaan kijken. We mogen gaan op woensdag 18 januari om 9 uur. Wie kan er met ons mee?

Ik ben ook op zoek naar hulp tijdens ons atelier op 30 januari (namiddag). Alvast bedankt.