maandag 25 mei 2009

Op 12 juni gaan we met de kleuters naar Sint Augustinus. We gaan er samen met de bejaarden fruitrecepten maken van 13 uur tot 14.3uur. Wie kan die dag met ons mee gaan om een helpend handje toe te steken?

Alvast bedankt,
de kleuters en An
We heten Lilith allemaal welkom in onze klas.

Vandaag contoleerden we onze insectenvallen, 1 was leeg (het brood en de kaas waren verdwenen) wellicht door een muisje, in de andere zaten enkel pissebedden. Na ze goed bekeken te hebben lieten we ze weer vrij.

We bekeken ook een groot insect dat ik thuis gevangen had, nadien zochten we op welk insect het was, het was een hoornaar (te bewonderen in de klas).

We maakten de bak van de kuikens proper en gaven hen weer te eten en te drinken, dit deden we ook voor Nijn.

Adoptieouders kunnen jullie donderdag een doos meebrengen voor de kuikens aub? Dan moeten ze echt weg want het is te erg met mijn allergie. Bedankt.

We doen ook een tweede poging om eieren uit te broeden, de papa van Jolien bezorgde ons een broedmachine die automatisch draait. Hopelijk is het 2 de keer goede keer.

We tekenden ook kriebelbeestjes waarna de kleuters er een kadertje rond plakten met de stickertjes van Xander.

Buiten speelden we spelletjes met de bellenblaas van Lorenzo, we herhaalden onze gedichtjes en speelden swingolo (evenwichtspel).

Er werd ook een extra drink moment gehouden door het warme weer.