woensdag 17 oktober 2012

Een kijkje in de klas: Fala, maskers, fietsen, ...

Vandaag kwam Fala een half dagje proberen in ons klasje. Ze start na de herfstvakantie. Wat een flinke meid zeg, ze deed heel goed mee in de klas. Ze vond het boomhuisje héél leuk.
 De kinderen van Mireille zijn dol op onze kastelen en de boerderij.
Liam wilde een echt zandkasteel bouwen, dus maakten we het zand nat. "Nu lukt het véél beter An" zei hij.
 Yrian, Zeb en Louise maakten het ballenbad onveilig.
Gisteren zagen we in een boek allerlei maskers. Samen met Hanna gingen we alvast aan de slag. Morgen werken we verder aan onze maskers.
 Bij mij konden de kinderen een gezelschapsspelletje komen spelen.
Iedereen mocht vandaag zijn fiets meebrengen. Niet erg voor wie geen fiets bij had want op school zijn er immers véél fietsen. We hadden de hele speelplaats voor ons, leuk zeg.
Er waren loopfietsen, fietsen met steunwieltjes, steps, van de 3de kleuterklas zijn er al kindjes die op 2 wielen kunnen fietsen. Knap zeg.






Piep, onder deze helm zit Fala. De kinderen wisten goed te vertellen dat we een helm dragen om ons hoofd te beschermen.
De kinderen vonden het zo leuk dat we het volgende week nog een keertje over doen samen met de klas van Ilse.
We gingen nog turnen met Dieter en sloten onze dag af met een verhaal.
Tot morgen iedereen.

Mededeling: Warandepark, herfstfeest.

Zoals ik eerder laten weten heb zouden we op 18/10 samen met de klas van Ilse naar het Warandepark gaan. Met de afwezigheid van Mireille is onze groep wat groot geworden, waardoor we het een week uitstellen. We gaan op 25/10 naar het Warandepark, gelieve je kleuter die dag rubber laarzen aan te trekken.

Op 26/10 is het herfstfeest/oogstfeest, we gaan in de namiddag koken met de oogst en versieringen maken (lampionnen, pompoenen uithollen, ...). Zeg je nu opeens bij het lezen hiervan, hé ik wil ook een ateliertje geven of komen helpen. Laat het me dan maar weten. Alvast bedankt.

Groetjes,
An