maandag 9 januari 2012

Allereerst aan iedereen mijn beste wensen voor het nieuwe jaar.

Er zijn vandaag geen foto's door een kapotte geheugenkaart.
Vandaag verwelkomden we Sep in ons klasje, hij was heel flink. Goed zo Sepje.

We namen vandaag afscheid van Janneke. Ilse en ik hebben een moeilijke knoop moeten doorhakken. Jip heeft een aandoening aan zijn darmen waardoor hij speciale voeding krijgt. Deze voeding is echter zo duur dat Ilse en ik deze kosten niet kunnen dragen met ons klasbudget. Janneke heeft deze aandoening niet, maar we hebben besloten dat we ze niet uit elkaar willen halen. Dus nemen Vanessa en Tibo onze schatjes in hun huisje op, waarvoor onze dank. We maakten vandaag dan ook allemaal een tekeningenboekje voor Vanessa met een afscheidsbriefje voor Janneke bij. Veel plezier in je nieuwe huis Janneke.


We hadden ook een onderzoekje: welk instrument heeft Rik bij? We zochten het op op de computer en ontdekten dat het een mondharmonica is. We luisterden naar muziek van een mondharmonica. Om zo'n muziek te maken moet je blazen in de gaatjes. We zochten ook nog andere blaasinstrumenten op en willen nu graag naar de muziekwinkel om alles eens goed te kunnen bekijken.
Als jullie iemand kennen die een blaasinstrument bespeeld en dit eens wil komen demonsteren in ons klasje, geef dan maar een seintje.

We gingen dansen in de zaal.

We kregen post uit Frankrijk van Liam en we gaan ook een briefje terug sturen.

In de namiddag knipten we veel snippers. Wie mooi inpakpapier, kaartjes, tijdschriften heeft waarin we mogen knippen mag dat gerust meegeven.

We sloten onze dag af samen met de klas van Ilse met een leuk verhaal.

Tot morgen iedereen.