maandag 19 november 2012

Mededeling: tandenborstel en washandje.

Lena vertelde dat ze van de Sint een tandenborstel kreeg. Wij willen onze tanden eens poetsen op school. De kinderen mogen donderdag hun tandenborstel meebrengen.

Emma bracht een washandje mee naar de klas. Wij willen onze gezichtjes eens wassen in de klas. De kinderen mogen op vrijdag allemaal een washandje meebrengen.

Een kijkje in de klas: circus, ...

Hanne toonde trots haar nieuwe jas. We keken er eens goed naar en voelden eraan. Het is een dikke, warme jas voor wanneer het koud is. De jas gaat dicht met een rits en met knopen, er is een kap aan voor de regen en de sneeuw.
In de kring vertelden de kinderen dat ze het leuk vinden om hun schoen te zetten. Wij gaan dat ook doen met ons klasje. Wie heeft er een grote schoendoos zodat we hier een schoen van kunnen maken? Benieuwd of de Sint iets komt brengen.
Tuur had een briefje achter gelaten in de klas waarop hij vertelde dat hij het heel leuk vond, maar dat hij nu met zijn kelder verhuisde naar een ander klasje.
Cassius, Frida en Fala gingen aan de slag om hun mannetje te maken voor de verjaardagskalender. Ze deden dat heel mooi.

 Er werd heel mooi gespeeld met de playmobil.

 Hanne en Zuna zorgden voor lekkere soep.
 Jana en Loren maakten de gang onveilig.
We kwamen samen in de zaal want we wilden eens naar het circus kijken. De grote kinderen kunnen een echt circus nadoen met diabolo's, turnen, fietsen op een éénwieler, rollerbladen, ... Bravo bravo. Bedankt hoor.



Nadien mochten we alles zelf ook eens proberen. Applaus voor onszelf. Heel fijn en goed gedaan jongens en meisjes.







In de namiddag waren we samen met de klas van Ilse want we maakten alvast enkele filmpjes voor de klasafsluiting van vrijdag.
 Rien wilde een filmpje zien over de Sint.


 Lene deed de strijk.
 Emma en Isabel gingen winkelen.
 De kinderen van de lagere school kwamen lezen, bedankt.