vrijdag 21 oktober 2011

 Zorn en Kahn brachten een straaljager van papier mee. In de gang toonden ze hoe goed hij kon vliegen. Hij kon heel hoog en ver.
 We deden een onderzoek om te kijken of we nog andere kleuren kunnen mengen.
Rood en blauw is paars, rood en geel is oranje.
 Vincent zorgde ervoor dat de pop een wandelingetje deed met de buggy.
 Felien maakte muziek op het houten kistje van Gustaaf.
 De kinderen wilden zelf ook een vlieger vouwen. Ik probeerde het, maar ze vlogen helaas voor geen cm. Dus gingen we naar de experten van de derde graad. Ze kwamen met plezier samen met ons vouwen. Dankjewel jongens. Er werd volop mee gevlogen in de gang. Hierna gingen we turnen met Dieter.
 We deden ook nog een spel waarbij we kaartjes per kleur sorteerden.

Dit is een tol waarbij je kan zien welke kleur het wordt wanneer we 2 kleuren bij elkaar voegen. Zoals hier zie je rood en geel, wanneer de tol draait zie je oranje.

Ik wil alle ouders bedanken voor de leuke dag van de leerkracht, het was echt genieten samen met de collega's van een heerlijke lunch. BEDANKT.

Woensdag 26 oktober gaan we naar het ziekenhuis, de kinderen willen er eens gaan kijken naar een ziekenwagen. Als je mee kan kan je je naam op het bord schrijven.

Dinsdag 15 november gaan we op klaskamp naar AQUATOPIA te Antwerpen. We gaan met de trein, gelieve voor de vakantie te laten weten wie er met ons mee kan. Alvast bedankt.