donderdag 4 juni 2009

Hallo mama's en papa's,

Op vrijdag 12 juni gaan we naar Sint Augustinus koken met de bejaarden. Hiervoor zoeken we nog helpende handen, wie kan mag me altijd iets laten weten.

Ook op 19 juni zoeken we hulp, we zouden onze klasouder in de croque monsieurtjes willen zetten. Wie wil ons hierbij helpen? Croque monsieur machientjes zijn ook welkom.

Alvast bedankt,
de kleuters en An
Na de praatronde gingen we naar de projectvoorstelling van de kleuters van Elke kijken. Ze speelden een toneeltje "De kleurenfee".

Terug in de klas kozen de kleuters waarrond ze de laatste weken nog wilden werken. Het is "piraten" geworden, alles wat jullie hebben i.v.m. piraten is zeer welkom in de klas (boeken, cd, ...).

Na de speeltijd vertelde Elise ons een verhaal over piraten.

We speelden ook idemdito, het spel dat Ward meebracht. Elise speelde met de kinderen op de computer, Xander bracht een spel mee, maar jammer genoeg ging dit niet op de computer. Dan gingen we maar op zoek op internet naar enkele leuke spelletjes..

Verder speelden we in de hoeken van de klas, maakten we de bak van de kuikens klaar, normaal gezien zouden we vanaf maandag bezoek kunnen verwachten.

Voor we naar huis gingen lazen we een boek over een draak en speelden het spel "wie zit er onder het laken?".