maandag 7 mei 2012

Mededeling

Ik ben nog op zoek naar 2 ouders die met ons mee kunnen gaan zwemmen op dinsdag 22 mei. Laat snel iets weten aub zodat ik het kan vastleggen. Bedankt.

Donderdag 10 mei gaan we om 10 uur naar de spelotheek. Wie kan er met ons mee?
 Vrijdag waren we zo blij dat we de zon zagen dat we allemaal zonnetjes tekenden.

 We werkten onze slangen verder af.
 Vandaag kwamen Toon en Pascale (papa en mama van Charlotte) muziek spelen in de klas. Ze speelden op de saxofoon, accordeon, fluit, doedelzak. Ze speelden droevige en vrolijke muziek. We speelden samen met hen op instrumenten en maakten zo samen mooie muziek. We vertelden hen welke liedjes wij kennen en zo speelden Pascale en Toon op de instrumenten terwijl wij zongen. Het was super. Heel hard bedankt Pascale en Toon.







 Rik bracht vandaag een zwaard van ballonnen mee. We probeerden het zelf ook een keer, maar het was "te straf" zoals Zorn zei. Dus maakte ik allerlei zwaarden waarmee de kinderen naar hartenlust speelden.

 We deden ook een onderzoek om te kijken hoe onze schoenen sluiten. Er waren er met veters, plakkers, gespjes en ritsen. Rara van wie zijn deze schoenen?





 In de zaal toonden Emma, Isabelle en Lene hun danskunsten. Ook Eva en Ayse kwamen met ons dansen.





 Op de matten deden we heel wat koprollen.
 Aan het appelpitje komt al een klein worteltje. Morgen gaan we naar de boomgaard. Denk aan de rubberlaarzen en het autostoeltje.
 Stien haar bloemen waren helemaal verslakkert, we gooiden ze weg. We besloten dan maar om zelf bloemen te maken om de klas op te vrolijken.