dinsdag 16 december 2014

MEDEDELING

Beste ouder(s)


Mijn naam is Jolina Curinckx en ben laatstejaars studente aan KHLeuven Lerarenopleiding Kleuteronderwijs Departement Diest. Tot het einde van januari 2015 loop ik Bachelorproefstage in de school van uw kind.

Voor mijn Bachelorproef werk ik voor de school een onderzoek uit rond zelfstandig beeldend leren werken met kleuters en de verschillende beeldende technieken hiermee in verband te brengen. Dit houdt in dat er veel geknutseld zal worden en dat er heel wat materiaal verzameld moet worden. Daarom hebben we jullie hulp nodig!

Voor het onderzoek ga ik in de kleuterklassen met de kleuters knutselen, en dat met kosteloos materiaal. Daarom vragen we om tijdens de periode van dinsdag 15 tot vrijdag 19 december 2014 en van maandag 5 tot vrijdag 9 januari 2015 allerlei kosteloos materiaal te verzamelen en mee te brengen naar school. (bv. WC-rolletjes, lege petflessen, kartonnen dozen, kroonkurken, lege plattekaasdoosjes, bubbelplastiek, …) Zo dragen we ook nog ons steentje bij aan het milieu!
In de overdekte speelplaats zullen grote boxen staan waar u de kosteloze materialen kan inleggen. We vragen ook de materialen goed uit te spoelen en zo proper mogelijk in de boxen te deponeren zodat de juffen en de kleuters de materialen gewoon kunnen nemen en er direct mee aan de slag kunnen!

Na mijn Bachelorproef is het de bedoeling dat dit project blijft bestaan dus wil ik graag een warme oproep doen naar u toe, de ouders. Het is de bedoeling dat er 1 of 2 ouders aangesteld worden tot‘Knutselouder(s)’. Hun taak bestaat eruit de boxen in het oog te houden. Of de boxen goed gevuld zijn en niet te vol of leef raken, of het materiaal schoon is, of het goed gesorteerd is,… . Ook kan het zijn dat er met het kosteloos materiaal grotere knutselprojecten op poten gezet kunnen worden. Dit is volledig vrij. Voelt u zich geroepen om één van onze ‘knutselouders’ te worden? Aarzel dan niet om me te contacteren! Mijn contactgegevens vind u onderaan deze brief.

Alvast heel erg bedankt!

Met vriendelijke groetjes
Jolina Curinckx

GSM: 04 70 29 17 66